A Kaiju.hu jövője

Ebben a cikkben megíejuk,hogy mik vannak előre a kaiju.hu-ra tervezve.

Monsterman

A Mosterman egy intergalaktikus hősről szól,aki a földre érkezik,mert egyre több kezd lenni a szörnyészlelés. A Monstermannek egy folytatása is lessz majd Monster Figth! címmel,szóval lessz elég papír meg még műanyag monszter akció bőven.A sorozatokban amúgy feltűnnek az Ultraman franchiseból is szörnyek,meg az első részben Godzilával fog Monsterman harcolni.A sorozat Angol nyelven lesz,de a kommentekben meg lehet írni,hogy legyen – e rajta magyar felirat,vagy szinkron.

Monster Figth!

A Monster Figth! a Monstermanhez hasonló lesz,de míg a Monstermanben Ultramanes kaijuk vannak,addig a Monster Figth! – ban eredeti kaijuk szerepelnek.pár belőlük például Saturnkujira: Egy furcsa bálnára hasonlító lény, amit egy műhold a Szaturnuszon talált, Oromos: Egy óriási szarvakkal rendelkező mutálódott kaméleon, Caguia: Egy olajt evő Ceratosaurus és Jarara: Egy Loch Ness – ből előjött dinoszaurusz és sokan mások……..

Idióták Völgye

az Idióták Völgye egy Youtube-os sorozatunk,amit a Kaiju.hu-ra is felteszünk majd.A sorozat a Kréta korszakban lévő műsorvezető,Tomiról,a Tyrannosaurusról szól,aki megeszi pár munkatársát élőben.Az élő adásban elkövetett kannibalizmus miatt lecsukják Tomit,de barátai épp hogy a börtönbe menet kiszabadítják Tomit.De a külvilágot pálcikadobáló,kétlábon járó,ruhás emlősök megtámadják,ígyhát Tomi egy Triceratopssal,Raptor Rappel a drogimádó Deinonychussal és a Hideaki Allosaurus brotherssel:Két Papucshamisító Allosaurussal útnak indulnak egy Kongó – medencében található bunker felé.A sorozat 1. évadának mind a 19 része a Youtube – on megtekinthető már…..és legalább ha kaijuk nem is,Kyoryuuk vannak benne.

Üdvözöljük az 5.A – ban!

Ez a sorozat majd egy osztály furcsa kalandjairól fog szólni.Ebben a sorozatban a furcsa osztály beszélő kajákkal,hatalmasra génmódosított kaiju Utahraptorokkal és Owen Wilson orrú vakond_____el fognak szembe szállni. A sorozat félig Web – comic,félig vicc kedvéért leforgatott élőszereplős jelenetekből fog állni.

King Kongos filmek

A Youtubera majd talán fogok feltenni King Kong filmeket,amiknek a feliratos változatai LEHET hogy fent fognak lenni a weboldalunkon.Az egyik King Kong film az eredeti cselekményét fogja követni nagyrészt,a másik meg a folytatása,amiben egy csendes óceáni robbanás a tudósokat foglalkoztattja,de kiderítik,hogy a Koponya – szigetet épp elsüjjesztette egy vulkánkitörés,és a két túlélői egy másik Kong és egy hatalmas őshal,amiket meg kéne állítani, mielőtt New York utcáit elpusztítanák.

Dinoszauruszos dokumentumfilmek

Ezek a dokumentumfilmek a Prehistoric Europe folytatásai lesznek. Ezek is a Prehistoric Europe – hoz hasonlóan Angol nyelven lesznek,de lehet Magyar feliratra,vagy szinkronra szavazni a hozzászólásoknál.

Kaiju filmek

a Kaiju filmek listájánál még frissíteni fogjuk az oldalakat.

Ezekre lehet majd várni a Kaiju.Hu – n. Írásbeli cikkek is fognak készülni,szóval nem lessz streaming service a Kaiju.Hu – ból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük