Shin Godzilla

A 2016-ban készült japán film főszereplője.Az első olyan Godzilla,ami fejlődni tudott testileg és erőileg.Shin Godzilla evolúciós szintjei ilyenek:

  1. Tengeri hüllő:Shin egy tengeri hüllőként kezdte,ami a Fukushimai atomerőmű és a Tohokui földrengés miatt a tengerbe hulott radioaktív anyagokon élt
  2. névtelen forma:Tokióban egy vérre hasonlító folyadék hatol be alagutakba,és még a tengerben is látható.A  Japán kormány egy vízalatti vulkánkitörésnek gondolja a dolgot,de Kabinent asszisztens Rando Yaguchi szerint egy hatalmas lény van a dolog mögött videóanyagok alapján.igaza van:Egy hatalmas farok látszódik a vízből
  3. Katama-Kun: A miniszter azt mondta hogy a lény nem fog partra szállni,de egy új formában partra szállt.28 méter magas volt,és 122 méter hosszú.Egy apartman elpusztítása után új formája lett.
  4. Shiwanga-Kun:A Japán hadierő tüzelni akart a már 57 méter magas,és 168.5 méter hosszú lényre.A miniszter tüzelni akart a lényre,de a helikopterpilóták mondták?hogy még vannak a helyszínen civilek.A lény ígyhát visszament a tengerbe.
  5. Kamakura – San:Godzilla újra partot ért,és már 118.5 méter magas,éS 333 méter hosszúra nőtt. Godzilla Kamakura környékén. A katonaság megpróbálja elpusztítani,de mind hiába.

http://www.imdb.com/title/tt4262980/