Idióták Völgye (2021) Teljes Sorozat

1 évad

12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Akció,Kaland,Vígjáték,Dráma,Sci-fi,Thriller

Tomi a T.Rex egy sikeres műsorvezető a 70 millió évvel ezelőtti gKanadában. Egyszer viszont több munkatársát élőben süti meg és meg is eszi, ezért börtönbe megy, viszont néhány ismerőse még a börtönbe menet kiszabadítják, de a világot éppen a kiszabadítás közben kétlábú pálcikadobáló emlősök támadják meg, így Tomi elindul Raptor Rappel, a fűimádó rapper Deinonychssal, Trikker Bikkerrel a félős Triceraatopssal és a Hideaki Allosaurus Brotherssel:Két papucshamisításból megélő Allosaurussal elindul egy Kongó – Medencében lévő bunkerhez.

  1. rész:

Raptor Rap és Tyrannosaurus Tomi

Tomi a T.Rex épp interjút próbál készíteni Raptor Rappel, a híres rapper Deinonychussal, de Rapi túlságosan is el van foglalva a füvével.

2. rész:

A Hideaki Allosaurus brothers és egy csomó másik cringe dolog

Tomi épp a szokásos interjúját csinálja, de befüvezteti őt egy papucshamisításból – akarom mondani papucsgyártásból megélő testvérpár. Ezt viszont felveszik, és csomó kameraváltás és reklámszünet alatt Tomi megeszi a munkatársainak felét.

3. rész:

A Kirúgás Kora

Tomit a T.Rexet letartóztatják és el akarják vinni a börtönbe, de a Hieaki Allosaurus Brothers és Raptor Rap megszökteti őt. A baj már ekkor is elkezdődik: Drónokat meg tankokat küldenek ki ellenük, de a legnagyobb bajt viszont egy kitörő emlősapokalipszis jelenti,de a műsort mégis egy Trikker Bikker nevű Triceratopssal

https://youtu.be/dYyl8qcSr_A

4. rész:

Itt a fókapokalipszis!

A műsort vezető Trikker Bikker már unja a munkáját, de éppen megérkezik egy Dimetrodon, aki mesél neki a dinoszauruszok előtti időszakról.

5. rész:

Emlősök és más őrült dolgok

A műsort egy emlőstámadás megszakítja, ezért Trikker Bikker csatlakozik a többiekhez, akikkel később talál egy fűvel teli völgyet. De a völgy otthona valami másnak is…….

6. rész:

Rapi visszatér

A csapat elveszíti Raptr Rappet, de később visszajön Rapi, s elmondja hogy merre található élelem.

7. rész:

A börtön ablakába mégis besüt a nap 1.rész

Tomiék egy lövést hallanak, ígyhát elmennek megnézni, hogy mi a lövésnek a forrása.

8. rész:

A börtön ablakába mégis besüt a nap 2. rész

Tomiék találkoznak egy börtönőrrel, ki azt mondja, hogy van egy bárka, amivel egy Kongó – medencében lévő bunkerbe el tudnak menni. Tomiék ígyhát felmennek a bárkára, de a bárkán elég sok konfliktus van.

9. rész:

Ez mégse Nyugat – Európa

Tomit egy puskás Lythronax felébreszti, majd elkíséri Tomit a Mexikói bárka felé, mert kiderül, hogy Mexikóban vannak. A többieket addig már felvitték az indulásra készülő bárkára, és eléggé untatokznak..de akkor……..

10. rész:

Angry Videogame Dinoszaurusz

Dinnyeszaurusz is, meg Tmi is megérkezik a Mexikói bárkára, és Dinnyeszaurusz látja, hogy valamilyen videójátékot játszanak a többiek…de az nem akármilyen játék……..

11. rész:

Tomi vs. Random kert

A bárka mivel a jelenkorba került, mert túl gyorsan ment, ígyhát Tomi megnézi, milyen lesz majd a jövő 70 millió év múlva.

12. rész:

Az Anyatermészet hív

Tomi épp sétál(valahogy észrevétlenül) a kertben, de akkor az anyatermészet elmondja neki, hogy el kellene húzniuk a helyről, mert a ház tulaja már észrevette őt(akkor mégse észrevétlenül járkált), s hívta is már a rendőrséget, ígyhát el kell menniük onnan, mielőtt a rendőrök odaérnek a helyszínre.

13. rész:

A bárkán kívülről jött

A bárka épp kezdi a visszaindulást 70 millió évvel ezelőttre, de a bárkára egy fóka felkerül.

14. rész:

Két nappal korábban…..

Tomiék elértek egy hajót a kikötőben, ahol Tomi elmeséli, hogy mi történt valójában az élő adásban történt kannibalizmus mögött.

15. rész:

Letartóztatottyrannosaurus

Tomi azt is elmeséli,hogyan tudta meg a Hideaki Allosaurus Brothers, hogy Tomit börtönbe akarják szállítani.

16. rész:

Ha jó leszel, én is hajó leszek

A csapat épp a hajóval halad a Kongó – medencei bunker felé, és találkoznak egy Deinonychussal, aki elmondja, hogy ő játszotta el Raptor Rapit a kannibalizmusos részében a Dínó Shownak. Viszont a tenger alatt félelmetes ragadozók laknak, amik nem nyugszanak, míg el nem süllyesztik a hajók.

17. rész:

Tengeralatti szörnyek

óriási óceáni emlősök támadják meg a hajót, ígyát a csapatnak kell valamit tennie a veszély ellen.

18. rész:

Valaki meghal

Mikor egy Livyathan megtámadja a hajójukat, valaki úgy dönt, hogy felrobbantja a behemótot.

https://youtu.be/DestMAIFjYQ

19. rész:

Évadzáró

Tomi visszatér az anyatermészet segítségével, és a társaival szembeszáll egy csomó ősemberrel,akik a hajójukat megtámadták. A hajó viszont a Kongó – medencéhez közeledik…….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük