A Shin Ultraman szörnyei 1.

A Shin Ultraman lessz Hideaki Anno ,,Shin” trilógiájának a második felvonása a reMEKKül sikerült Shin Godzilla után. A Shin Ultraman trailereiben eddig két szörnyet láthattunk, nézzük is meg őket közelebbről…..

Neronga:

Neronga az eredeti Utramanban tűnt fel elősször, majd később más Ultraman sorozatokban is feltűnt. Az eredeti Ultramanben Neronga egy energiazabáló óriásdinoszaurusz volt, amit nem valami félresikerült energiával való kísrletezés ébresztett fel, hanem egy a Kaiju filmek és sorozatok Showa időszakában jó sok filmben és sorozatban előforduló idegesítő gyerekszereplő ébresztette fel.

Ultraman (1966) Episode 3 Review | dallastokuforce
Neronga 1966

Neronga a Baragon nevű filmszörn jelmezéből lett. Baragon jelmezét már az Ulraman előtti Ultra sorozathoz, az Ultra Q-hoz is újrahasználták, ahol a Pagos nevű szörnnyé(aki szintén szerepelt későbbi Ultraman sorozatokban) alakították át Baragon jelmezét. a Pagos jelmezből lett később a mostani cikk alanya, Neronga.

Baragon(1965)
Pagos(1966)

Neronga az egyik leghíresebb Ultraman kaiju lett, és mint ahogyan a cikk elején mondtam, sok más Ultra sorozatban is feltűnt a legelső feltűnése után. Ilyen például az Ultraman Z, az Ultra Galaxy Mega Monster battle meg még sok más.

Ultraman Z
Ultra Galaxy Mega Monster battle

Neronga majd Májusban a Shin Ultramanben is benne lessz. a CGI Neronga nem néz ki annyira élethűen mint a CGI a Shin Godzillában, de Neronga sokkal menőbben néz ki mint az eredeti Neronga.

Neronga 2021

A trailerben Neronga csak pár másodpercig van, szóval nagyon nem tudtuk még hogy a filmben hogy fog igazán kinézni, de a Bandai kiadott nemrég egy figurát a Shin Ultramanes Nerongáról, meg a következő cikkünk alanyáról, Gabaráró-

peepepoopeopepoepeeopeopeopeoepeopeoe

Akarom mondani, Gaboráról….

Gabora | Ultraman Wiki | Fandom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük